Lapin Tunturiliikenne / Pajarin Taksi

Tilaa taksi!

Tilaa taksi Inarin Saariselällä

Luotettavaa taksipalvelua jo vuodesta 1988

Kun haluat matkustaa mukavasti oman aikataulusi mukaan, tilaa taksi. Lapin Tunturiliikenne / Pajarin Taksi on hoitanut Inarin Saariselän alueen henkilöliikennettä jo vuodesta 1988 lähtien. Yli 30 vuoden kokemus tekee meistä alueen pitkäaikaisimman taksialan yrittäjän.

Henkilökuljetukset laadukkaasti

Palvelemme sekä yksittäisiä asiakkaita että ryhmiä toiveiden ja tarpeiden mukaan. Teemme henkilökuljetuksia ja ryhmäkuljetuksia koko laajalla matkailualueella kaikkina viikonpäivinä ympäri vuorokauden. Isommat ryhmät kuljetamme 49–58-paikkaisilla busseillamme. Limusiinimme on vuokrattavissa myös erilaisiin vip-kuljetuksiin ja tilaisuuksiin, kuten häihin, polttareihin ja synttäreille.

Yksityisasiakkaiden lisäksi kuljetamme paljon muun muassa yritysasiakkaita, yhdistyksiä, koululaisia, turistiryhmiä ja urheiluseurojen jäseniä. Jos haluat päästä helposti vaikkapa lentokentältä hotellille, soitto meille riittää. Meiltä saat kyydin nopeasti myös esimerkiksi Aittajärvelle ja Raja-Jooseppiin.

Kun tarvitset kyytiä, soita!

Teemme kaikki kuljetukset nykyaikaisilla, arktisiin olosuhteisiin soveltuvilla autoilla. Kalustoomme kuuluu farmariauto, limusiini, pikkubusseja ja linja-autoja. Ammattitaitoiset kuljettajamme tekevät matkustamisesta sujuvaa ja turvallista.

Soita ja tilaa taksi!