Lapin Tunturiliikenne / Pajarin Taksi

Matkusta bussilla

Tilausajot bussilla Inarin Saariselällä

Bussikuljetukset laadukkaasti kaikkiin tarpeisiin

Bussilla on helppoa ja vaivatonta liikkua paikasta toiseen. Voit lähteä lähelle tai vähän pidemmälle matkalle yhdessä ystäviesi, sukulaistesi, yhdistyksesi tai työkavereidesi kanssa. Lapin Tunturiliikenne / Pajarin Taksi hoitaa ryhmien tilausajot ammattitaitoisesti ja luotettavasti Inarin Saariselän alueella.

Matka taittuu mukavasti linja-auton kyydissä

Olemme kuljettaneet erilaisia ryhmiä yli 10 vuoden ajan. Matkanteko hyvässä seurassa, ammattitaitoisten kuljettajien kanssa on mukavaa ja turvallista. Hoidamme niin pienten kuin suurtenkin ryhmien kuljetukset joustavasti, täsmällisesti ja ystävällisesti palvellen.

Kaikki linja-automme ovat nykyaikaisia, hyvin varusteltuja ja arktisiin oloihin sopivia. Kalustoomme kuuluu kaksi 16-paikkaista sprintteriä eli pikkubussia sekä yhdeksän 49–58-paikkaista linja-autoa. Bussikalustomme puolesta olemme suurin inarilainen kuljetusalan yritys. Limusiinimme on vuokrattavissa myös erilaisiin vip-kuljetuksiin ja tilaisuuksiin, kuten häihin, polttareihin ja synttäreille.

Pyydä tarjous tilausajosta

Kuljetamme yksityishenkilöt, yritysasiakkaat, koululaiset, urheiluseurat ja turistiryhmät luotettavasti ja sovitusti määränpäähänsä. Bussi on vastassa ajallaan ja matkan aikana voi keskittyä rentoutumiseen, kun kuljettaja huolehtii matkan taittumisesta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tilausajosta!